Loket 3.0

Een aantal relaties is het waarschijnlijk al opgevallen, Loket.nl heeft een nieuwe gebruikersinterface. De komende tijd zullen alle klanten worden overgezet naar de nieuwe interface.

Redenen voor een nieuwe interface zijn een frissere en moderne look and feel en met name een stuk gebruikersgemak. De menu’s zijn allemaal wat intuïtiever ingericht. En er zijn een aantal nieuwe functionaliteiten toegevoegd zoals bijvoorbeeld het direct betalen van de loonaangifte met iDEAL.

Voorlopig blijven de twee versies van Loket.nl naast elkaar draaien. De huidige versie  (Loket 2.0) en de nieuwe versie (Loket.nl 3.0) zijn allebei te benaderen. Loket 2.0 natuurlijk via de normale standaard URL en Loket.nl 3.0 vanaf de URL: https://login.loket.nl. Zoals gezegd zullen geleidelijk aan alle klanten automatisch worden overgezet naar de nieuwste versie. Werkt u nog met de oude interface, maar wilt u alvast een kijkje nemen in de nieuwe versie dan kunt u binnen het startscherm rechtsboven overschakelen naar de nieuwe versie. U kunt te allen tijde weer terugkeren naar de oude versie.

Wilt u als werkgever voortaan automatisch op de hoogte blijven van de nieuwe ontwikkelingen over de applicatie, dan kunt u zich hier aanmelden voor de nieuwsbrief van Loket.nl.