Diensten

Accountancy

Een accountant die is als een goede collega: betrokken en benaderbaar.

Even bellen. Nog snel een berichtje. Of toch een e-mail. Het maakt ons niet uit hoe, als u ons maar bereikt. Als accountant zijn wij onderdeel van uw organisatie, dus zijn wij als een goede collega: betrokken, benaderbaar en met gevoel voor humor. Niet omdat u dat mag verwachten, maar omdat wij zo zijn.

meer informatie over Accountancy

Belastingadvies

Belasting? Wij zorgen voor verlichting.

Het is simpel: u wilt zo min mogelijk belasting betalen. En wij zorgen daarvoor. Niet door vals te spelen, maar door het belastingstelsel door en door te kennen en daarop in te spelen. Wij helpen alles goed en gunstig te regelen, zodat u niet meer belasting betaalt dan nodig is.

meer informatie over Belastingadvies

Personeel & Salaris

Samenwerken of ontzorgen, maar net waar u behoefte aan hebt.

Zelf uw personeels- en salarisadministratie doen? Het is nu gemakkelijker dan ooit. Vanuit één online pakket, kunt u nu zelf mutaties doorvoeren. Moet u hier niet aan denken? Geen zorgen, het is geen moeten. U kunt ook alles aan ons overlaten.

meer informatie over Personeel & Salaris

Administratie

Van opzetten tot volledig verzorgen van uw financiële administratie.

Geen boekhouding is hetzelfde. Voor een webshop is dit immers heel anders dan voor een thuiszorgorganisatie. Voor ons maakt dat niet uit. Als ervaren accountants weten we precies wat uw onderneming nodig heeft. En wat niet.

meer informatie over Administratie

Financiële planning

Voor een toekomst zonder financiële zorgen.

Financieren is vooruitzien. Of het nu gaat om nieuwe bedrijfsplannen, uw pensioen of de overdracht van uw onderneming. Het valt of staat met een goede financiële planning. Wees zeker van uw zaak; laat ons u helpen.

meer informatie over Financiële planning

Start / Overdracht bedrijf

Voor een vliegende start of prettige overdracht.

Begint u een nieuwe onderneming, of staat u voor een overdracht? In beide gevallen kunt u op ons rekenen. Wij weten als geen ander hoe het is om een onderneming te beginnen, over te nemen of over te dragen; een spannend proces waarbij veel komt kijken. Zeker op het gebied van fiscaliteit en financiering. Met veel plezier helpen we u de juiste keuzes te maken.

meer informatie over Start / Overdracht bedrijf