Werken bij

Vacatures

Ben jij gefocust op carrière en zoek je een uitdagende baan met verantwoordelijkheid en doorgroeimogelijkheden?

Bij Smids en Schakel zoeken we regelmatig nieuwe medewerkers. Onze medewerkers spelen een essentiële rol bij het uitvoeren van onze diensten. Hun kwaliteiten, betrokkenheid en verantwoordelijkheidsgevoel bepalen de kwaliteit van onze dienstverlening én de tevredenheid van onze klanten. De volgende eigenschappen zijn voor ons belangrijk. Je bent nauwkeurig, communicatief vaardig, enthousiast en representatief en een professioneel kritische houding is voor jou een vanzelfsprekendheid. Je aarzelt niet om vragen te stellen en ”houdt je rug recht” als je vindt dat je gelijk hebt. Je haalt voldoening uit het begeleiden en adviseren van klanten en daarmee ondersteun je hen om succesvol te zijn in hun bedrijf.

Voldoe jij hieraan en wil jij ons team van 30 medewerkers komen versterken en werken aan professionaliteit? Kijk dan in onderstaand vacatureoverzicht voor actuele vacatures of stuur een open sollicitatie.

Assistent-accountant gemengde praktijk (controle en samenstel, 32-40 uur)

Assistent-accountant samenstel (32-40 uur)

 

Open sollicitatie

Vind jij dat je een goede aanvulling bent voor ons kantoor?

Stuur dan een open sollicitatie met jouw motivatie en CV naar info@smidsenschakel.nl. Laat ons weten waarom jij die goede aanvulling bent die wij niet mogen missen en wij nemen contact met je op.

Stage

Laat je talenten bij ons tot bloei komen!

Ben je op zoek naar een uitdagende, leerzame stageplek waarin je jezelf kunt bewijzen? Is accountancy jouw passie en wil je gerichte praktijkervaring opdoen? Studeer je fiscaal recht, fiscale of bedrijfseconomie en zoek je een stageplek om de opgedane kennis in de praktijk te brengen? Solliciteer dan bij Smids en Schakel! Regelmatig hebben wij ruimte voor HBO’ers en academici van de studierichtingen accountancy, fiscale en bedrijfseconomie en fiscaal recht. Neem gerust contact met ons op!