Administratie

Van opzetten tot volledig verzorgen van uw financiële administratie.

Geen boekhouding is hetzelfde. Voor een webshop is dit immers heel anders dan voor een thuiszorgorganisatie. Voor ons maakt dat niet uit. Als ervaren accountants weten we precies wat uw onderneming nodig heeft. En wat niet.

Maar laten we eerst uw wensen doornemen. U wilt liever helemaal geen administratie, zien we u denken. Dat snappen we, maar helaas is dit wettelijk verplicht. Wel kunnen wij ervoor zorgen dat het u zo weinig mogelijk tijd en moeite kost. Maar we kunnen het ook samen doen. In dat geval spreken we een taakverdeling af. Al houden we natuurlijk altijd een deskundig oogje in het zeil.

“We kijken welke manier van boekhouden het beste bij u past.”
–Jelmer Vrouwenvelder, cliëntadviseur.

Doel is een manier van administreren die bij ú past. Zo is een administratie in de cloud voor de ene organisatie een uitkomst, terwijl een andere ondernemer liever kiest voor een andere oplossing. We hebben voor al uw wensen een passende oplossing.

Administratie in de cloud

Veel van onze klanten kiezen voor een administratie in de cloud. Oftewel voor een boekhouding in een afgeschermd online boekhoudprogramma. Daarmee is uw administratie veilig en vanaf verschillende apparaten én locaties bereikbaar. Ook wij hebben toegang. Zo zijn wij altijd op de hoogte van uw financiële administratie en kunnen wij u tijdig adviseren.

Een goed boekhoudprogramma

Voor we aan de slag gaan in de cloud, adviseren we u een passend online boekhoudprogramma. Dat doen we op basis van bedrijfsomvang, diensten, producten, persoonlijke wensen en vaardigheden. Er zijn veel aanbieders, maar wij werken alleen met programma’s die zich dubbel en dwars bewezen hebben. Denk aan Exact, Twinfield en Snelstart. Tenslotte maken we u wegwijs in het gekozen pakket.

Klaar voor de toekomst

Samen zorgen we ervoor dat uw administratie op orde is. Dat aangiften op tijd de deur uitgaan. Dat u profiteert van eventuele (fiscale) regelingen. En dat uw bedrijf klaar is voor de toekomst. U kunt bij ons terecht voor het inrichten, verzorgen en controleren van uw financiële administratie. Ook verzorgen we prognoses en financiële planning.

Wat wij voor u kunnen betekenen

  • Opzetten, controleren, bijhouden of verzorgen van uw administratie
  • Belastingaangiften
  • Prognoses, begrotingen en tussentijdse cijfers
  • Opstellen en/of controleren van uw jaarrekening(en)

 

Een administratie die geen moeite kost? Neem contact op met:

Watze Tigchelaar

accountant/vennoot (058) 213 03 05