Financiële planning

Voor een toekomst zonder financiële zorgen.

Financieren is vooruitzien. Of het nu gaat om nieuwe bedrijfsplannen, uw pensioen of de overdracht van uw onderneming. Het valt of staat met een goede financiële planning. Wees zeker van uw zaak; laat ons u helpen.

“Kom niet voor verrassingen te staan. Stel tijdig een financieel plan op.”
Sebastiaan Veldkamp, vennoot.

De toekomst van uw onderneming

Ondernemen is een avontuur. Maar dat neemt niet weg dat het belangrijk is vooruit te kijken. Krijg inzicht in de financiële toekomst van uw onderneming door een prognose en begroting. Daarin brengen we verschillende zaken in kaart. Uiteraard de verwachte omzet maar bijvoorbeeld ook kosten en winst. Maar bijvoorbeeld ook scenario’s als gevolg van een investering. Behalve een financieel hoofdstuk, denken we ook graag mee met de overige onderdelen van uw ondernemingsplan.

Eerder stoppen met werken

Bent u van plan (eerder) te stoppen met werken? We geven u geen ongelijk. Maar kom niet voor verrassingen te staan. Stel daarom tijdig een financieel plan op, een meerjarenplan. Daarin brengen we alles in kaart wat van belang is. Wat u maandelijks te besteden heeft bijvoorbeeld, hoe uw inkomen aan te vullen is, en hoe u verstandig omgaat met uw spaartegoed. Samen zorgen we voor een fijne, zorgeloze oudedag.

Slim omgaan met spaartegoed

U heeft spaartegoed opgebouwd. Daarover wilt u zo min mogelijk belasting betalen en een zo hoog mogelijk rendement behalen. In een spaartegoedplanning (ST-planning) stippelen we het beste pad voor u uit. Daarbij geven inzicht in de fiscale gevolgen van uw huidige en toekomstige vermogenssituatie. Uiteraard discreet en met oog voor uw persoonlijke situatie.

Waar we u zoal mee helpen:

  • Financieringen
  • Ondernemingsplannen
  • Erf- en successierecht
  • Spaartegoedplanning
  • Pensioenvoorzieningen

 

Wees zeker van uw zaak. Neem contact op met:

Sebastiaan Veldkamp

accountant/vennoot (058) 213 03 05