Accountancy

Een accountant die is als een goede collega: betrokken en benaderbaar.

Even bellen. Nog snel een berichtje. Of toch een e-mail. Het maakt ons niet uit hoe, als u ons maar bereikt. Als accountant zijn wij onderdeel van uw organisatie, dus zijn wij als een goede collega: betrokken, benaderbaar en met gevoel voor humor. Niet omdat u dat mag verwachten, maar omdat wij zo zijn.

“Met een actuele financiële administratie, is de jaarrekening niet zo spannend meer.”

– Sebastiaan Veldkamp, vennoot.

Uiteraard zorgen wij dat uw financiële administratie op orde blijft en uw jaarrekening klopt. Wij begeleiden u, kijken vooruit en sturen bij waar nodig. Of u nu zzp’er bent, een familiebedrijf hebt of een middelgrote organisatie runt. Maar bovenal zijn wij een deskundige sparringpartner waarop u altijd een beroep kunt doen. Een vraagbaak, een klankbord. Een organisatieadviseur met een focus op financiën die de situaties overziet en u bijstaat met praktische hulp.

Breed pakket, afgestemd op u

Ons pakket accountancy-diensten is breed. Wij zijn fullservice zoals dat heet. Van uw financiële administratie of hulp daarbij, tot begeleiding bij financieringen, reorganisaties, overnames en het opstellen van uw ondernemingsplan. Daarbij kijken wij altijd naar wat u zelf kunt doen, zodat u feeling houdt met uw eigen onderneming. Want het gaat er ons niet om dat wij het doen, maar dat het goed gebeurt.

Onze accountancy-diensten:

  • financiële administratie
  • financiële planning
  • financieringen
  • jaarrekening (inclusief wettelijke controles)
  • prognoses, begrotingen en tussentijdse cijfers
  • organisatieanalyse en -advies
  • start of overdracht bedrijf

Wij voldoen aan de WTA: best bijzonder

Sinds 2005 geldt in Nederland de Wet toezicht accountantsorganisaties, afgekort de WTA. De WTA regelt het toezicht op accountantsorganisaties die wettelijke controles uitvoeren. Voldoe je als accountantsorganisatie aan de strenge criteria die de overheid stelt, dan krijg je een WTA-vergunning en mag je dus wettelijke controleverklaringen afgeven. Wij hebben deze vergunning. En dat is best bijzonder voor een kantoor van onze (bescheiden) omvang. Het vraagt namelijk om een behoorlijke investering in kennis en veranderende wetgeving, ieder jaar weer. Maar belangrijker vinden wij dat we op deze manier grotere organisaties kunnen blijven bedienen.

Wij hebben alles in huis om het controletraject van uw onderneming goed te begeleiden. Van de planning en de opzet, de interim- en eindejaarscontrole tot de afronding en het afgeven van de controleverklaring.

 

Kijken of het klikt? Neem contact op met:

Sebastiaan Veldkamp

accountant/vennoot (058) 213 03 05