Personeel & Salaris

Samenwerken of ontzorgen, maar net waar u behoefte aan hebt.

Zelf uw personeels- en salarisadministratie doen? Het is nu gemakkelijker dan ooit. Vanuit één online pakket, kunt u nu zelf mutaties doorvoeren. Moet u hier niet aan denken? Geen zorgen, het is geen moeten. U kunt ook alles aan ons overlaten.

Personeelsadministratie

De relatie tussen werkgever en werknemer is continu in ontwikkeling. Immers: er komen en gaan werknemers en er worden contracten verlengd of gewijzigd. Ook cao’s, arbeidsvoorwaarden, ziekteverzuim, verlof en functioneringsgesprekken komen om de hoek kijken. Om overzicht te houden is een professionele personeelsadministratie nodig. Wij kunnen u helpen deze op te zetten.

“We spreken af wat u zelf doet en wat u aan ons overlaat.”

– Andries Rienks, salarisadministrateur.

Salarisadministratie

Uw werknemers mogen er vanuit gaan dat hun salaris op tijd wordt overgemaakt, dat mutaties vlot worden doorgevoerd en dat deze voldoen aan eisen van de Belastingdienst, pensioenuitvoerders en cao partijen. Kortom: er komt best wat kijken bij een gedegen salarisadministratie. Maar ook hiervoor geldt dat u dingen zelf kunt doen. Liever niet? Dan zorgen wij er met alle plezier voor dat alles netjes op orde blijft.

Onze loonafdeling kan u o.a. helpen bij de volgende zaken:

  • Verzorgen salarisadministratie
  • Opstellen arbeidscontracten / arbeidsvoorwaarden
  • Adviseren over fiscaalvriendelijke beloningsvormen
  • Adviseren over loonkostensubsidies
  • Adviseren bij ontslagzaken
  • Adviseren over de werkkostenregeling
  • Ziekteverzuimmanagement
  • Verlofadministratie

Direct aan de slag

Gaat u zelf aan de slag met uw personeels- en salarisadministratie, dan zorgen wij dat deze goed is ingericht. Daarbij spreken we af wat u zelf doet, en wat u aan ons overlaat. Ook kunt u precies aangeven aan welke overzichten u behoefte heeft. Dat kan variëren van verzuimoverzichten tot (af)lopende leasecontracten. Vervolgens kunt u direct aan de slag. Onze taakverdeling herzien? Dat kan natuurlijk op ieder moment, maar net waar u behoefte aan hebt.

Training

Smids en Schakel Personeel Online bieden wij aan via Loket.nl. Een laagdrempelig, veilig en veelzijdig programma dat zijn waarde dubbel en dwars bewezen heeft. Het programma is gebruiksvriendelijk en bij oplevering ingericht op uw organisatie en persoonlijke wensen. Om helemaal vertrouwd te raken met Smids en Schakel Personeel Online, bieden wij een training aan. Daarmee leert u in één dagdeel werken met het pakket.

 

Gewoon een goede personeels- en salarisadministratie?
Neem contact op met:

Watze Tigchelaar

accountant/vennoot (058) 213 03 05