Nieuwsbrief november test

De oplevering van het nieuwe Werknemerloket heeft plaatsgevonden. De volgende onderwerpen zijn toegevoegd aan de functionaliteiten van het Werknemerloket:

Aanpassing definitieve URL

Vanaf de update is de definitieve URL van het Werknemerloket: <span class=”wysiwyg-underline”><a href=”https://werknemer.loket.nl/” target=”_blank” rel=”noopener”>https://werknemer.loket.nl.</a></span> Zorg dat de werknemers zo snel mogelijk gebruik gaan maken van het nieuwe Werknemerloket. Op korte termijn zal het oude Werknemerloket niet meer beschikbaar zijn. Zodra deze datum bekend is, laten we het weten via de gebruikelijke kanalen.

 

Nieuwe manier van gebruikers toegang verlenen

Vanuit beveiligingsoogpunt hebben we het beheer van onze Werknemerloketgebruikers flink op de schop genomen. Zo is de manier van inloggen veranderd. Het is niet meer nodig om een captcha in te vullen. Voortaan zal een gebruiker die 3 foutieve inlogpogingen waagt automatisch een time-out van 15 minuten krijgen. Daarnaast is het hele traject van toegang verlenen, blokkeren van gebruikers en het verstrekken van (nieuwe) gebruikersnamen en wachtwoorden sterk verbeterd. Alles hierover is terug te lezen en de volgende 2 artikelen: